squarefinance

Werving en selectie

Het kan een hoop geld en tijd kosten om de talenten van morgen te vinden. Daarom schakelen bedrijven vaak een wervings- en selectiebureau in, zoals SquareFinance. Wij helpen u bij het selecteren van nieuwe werknemers die de vaardigheden en de motivaite bezitten om bij u aan de slag te gaan. Dit zal uw bedrijf een flinke boost geven!

 

Om zo efficiënt mogelijk tot een geschikte kandidaat te komen, vragen we u om een profiel van uw ideale werknemer. Aan welke eisen moet een kandidaat voldoen? Daarnaast proberen we vast te stellen wat uw bedrijf uitstraalt.

 

Wij hebben een breed netwerk van potentiële kandidaten en op basis van het profiel dat wij samen met u vaststellen selecteren wij proactief. Wij presenteren u alleen de financials waarvan we zeker weten dat ze eventueel geschikt zouden zijn voor de functie en die ook nog eens goed in uw bedrijf zouden passen.

 

Daarna volgen er gesprekken met de kandidaat bij u. Aan de hand van deze gesprekken kan u zelf bepalen wat u de meest geschikte kandidaat vindt. De procedure is afgerond op het moment dat de kandidaat zijn of haar contract tekent en dus in dienst treedt.
Als laatste vindt er tussen u en SquareFinance een evaluatiegesprek plaats.

squarefinance

Tell a friend

over squarefinance.

Dank u voor het vertellen van een vriend.

Tell a friend

over squarefinance.

squarefinance

Stel hiernaast direct uw vraag. Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

 

Als u meer wilt weten over Square Finance en over wat wij voor u kunnen betekenen, we horen het graag.

Naam*
E-Mail*
Bericht

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.